Category: Kåte menn Fosnavåg

  utflod hos barn gutteforum

  Jeg merker at datteren min har hatt en utflod som lukter vondt de siste dagene. Lurer på om hun har fått sopp i underlivet sitt. Jeg har behandlet. Får små barn det? Utflod altså. Greia er at min 3, snart 4 åring i det siste har hatt hvit/gule striper i trusene sine. Skifter truse hver morgen og. Utflod hos barn er helt normalt, men du bør likevel være obs på noen ting. Jentebarn kan ha utflod i hele barndommen, mer uvanlig er det for.

  Videos

  DET FØRSTE GUTTER LEGGER MERKE TIL MED JENTER ER... utflod hos barn gutteforum

  Utflod hos barn gutteforum - Moelv

  Smør på sinksalve dersom hun blir sår. Vår datter er 9 år snart 10veier ca 48kg og er ca cm. Indremedisiner Nina Bryhn Spørsmål om hjertesykdom og infeksjonsmedisin. Datteren kan ha en infeksjon selv om hun ikke føler seg plaget av det. Ortopedi Gard Kristian Anderssen Spørsmål om ortopedisk kirurgi Profilside. Skal få 5ml dame kryssord nakenrsk 6 mnd, så vi øker litt og litt. Vekten hennes øker i et høyt tempo fra ja

  Utflod hos barn gutteforum - Risør

  Overvekst i skjeden av bakterier fra andre steder på kroppen, eller bakterier som finnes naturlig i skjeden kan også forårsake økt utflod. Infeksjonslegen Per Åkesson Spør om infeksjoner, antibiotika, vaksinasjoner. Men utflo hver gang. Vis resultater som tråder.

  Leave a Reply