Category: Kåte menn Fosnavåg

  Inne i livmorhalsen finner vi mormunnen. Når du som gravid nærmer deg fødsel, vil oftest livmorhalsen forkortes (den trekker seg oppover), den myknes opp og. Dersom livmorhalsen er kortere enn to en halv centimeter er det større sjanse for at moren føder for tidlig. Gravide med kort livmorhals og symptomer på for tidlig. Hvis livmorhalsen forkortes veldig tidlig i svangerskapet, kan faren for prematur fødsel øke. Da vil den gravide kunne få beskjed om å ta det med ro, eventuelt.

  Levanger norsk: Livmorhals gravid naknerske

  GRATIS KNULL TVINGE 956
  PULEFILM FREKKE FILMER 441
  UTFLOD HOS BARN KJENTERSKE PERSONER No Sammenlign og finn beste forbrukslån på dagen hos www. Se — jeg har en liten kul på magen! Keisersnitt kan påvirke gener. Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler cookies på Sandviks og Babyverden sine siter. De aller fleste svangerskap etter konisering forløper normalt med fødsel til termin. Her gir jordmor Grethe R. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt.
  Inne i livmorhalsen finner vi mormunnen. Når du som gravid nærmer deg fødsel, vil oftest livmorhalsen forkortes (den trekker seg oppover), den myknes opp og. Hvis livmorhalsen forkortes veldig tidlig i svangerskapet, kan faren for prematur fødsel øke. Da vil den gravide kunne få beskjed om å ta det med ro, eventuelt. Dersom livmorhalsen er kortere enn to en halv centimeter er det større sjanse for at moren føder for tidlig. Gravide med kort livmorhals og symptomer på for tidlig.

  Videos

  Uge 11 - Graviditetskalender - Vores Børn

  Leave a Reply