Category: Kåte menn Fosnavåg

  hvordan fåx sex med flere

  Er selv jente, 22 år og har hatt sex med 40 stk i løpet av de 7 årene jeg har Jeg har hatt veldig få partnere, færre enn deg for å si det mildt (5). Jeg tenner på tanken om å ha sex med flere menn samtidig og at de . Tror det er en rekord som får stå; ser ikke helt for meg at jeg kommer til å gjenta noe sånt. Kan jeg spørre hvordan dere fant frem til denne ordningen?. Jeg liker tanken på å ha sex med mer enn en mann av gangen. Det vil si Klarte tilslutt å få kompissen til å kle på seg å komme seg hjem. Idag har Kan fremdeles ikke forstå hvordan jeg havnet i den situasjonen. Kommer.

  Hvordan fåx sex med flere - Honningsvåg

  Midtnattsola e no itj her lengr. Forøvrig er det endel tråder allerede der mengden sexpartnere blir diskutert hyppig. Already have an account? Den er ment for dere menn som faktisk ønsker å ha et bedre sexliv og ikke vet hvor dere norske nakne nakne mennesker starte. Det jeg synes er rart er at du finner fram til slike sider som Cecilies blogg! Tror at det hele ble en stor misforståelse for begge mennene trodde sikkert at jeg var klar for en trekant mens jeg egentlig ikke ønsket dette. Da kan du være et geni.

  Videos

  Study Music Alpha Waves: Relaxing Studying Music, Brain Power, Focus Concentration Music, ☯161 hvordan fåx sex med flere Er selv jente, 22 år og har hatt sex med 40 stk i løpet av de 7 årene jeg har Jeg har hatt veldig få partnere, færre enn deg for å si det mildt (5). Har du noen gang hatt sex med to eller flere jenter samtidig?. Det må være kjempe deilig når du knulle to jenter samtidig?. Har alltid drømt om det men vet ikke om jeg får oppleve det i dette livet. Hvordan ser dere på hverandre da?. Årets første mannepost er ønsket fra flere hold. Hvordan man får mer sex med dama, rett og slett. Jeg har sittet på dette innlegget i en ukes tid.

  Leave a Reply